Προξενήσαμε μακελειό στο λαό του Ισραήλ με τα εμβόλια COVID-19 εξαιτίας των παρενεργειών τους!
Αυτό παραδέχονται σε ηχογραφημένα ντοκουμέντα αξιωματούχοι Υγείας του Ισραήλ.
. Η μεγάλη ώρα της δικαιοσύνης στο δυτικό κόσμο πλησιάζει.
Οι πολίτες του Ισραήλ τους οποίους έσπευσε να εμβολιάσει πρώτους στον κόσμο ο πρώην πρωθυπουργός Νετανιάχου- σε μία προσπάθεια να κερδίσει τις εκλογές-βρίσκονται αντιμέτωποι με τις εφιαλτικές παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer.
Λίγες ώρες πριν το βρετανικό κανάλι BG News παρουσίασε την ηχογράφηση μιας συζήτησης του Zoom με αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας Ισραήλ. Οι ερευνητές ακούγονται να διευκρινίζουν στο Υπουργείο Υγείας ότι τα ευρήματα αποδεικνύουν αιτιώδη συνάφεια και προειδοποιούν για τις μηνύσεις που θα ακολουθήσουν από τους πολίτες. Αλλά όπως όλα δείχνουν οι Ισραηλινοί δεν θα αρκεστούν μόνο στις μηνύσεις.
“Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε πραγματικά ιατρονομικά. Γιατί ιατρονομικά; Επειδή υπήρχαν αρκετά φαινόμενα παρενεργειών αλλά εμείς συνεχίζαμε να συστήνουμε τους εμβολιασμούς. Και τώρα…
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο καθηγητής Mati Berkowitz, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που διορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας για να εξετάσει τις παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προειδοποίησε το προσωπικό του Υπουργείου Υγείας σε μια εσωτερική συζήτηση ζουμ, τμήματα της ηχογράφησης της οποίας αποκαλύφθηκαν χθες το βράδυ στο βρετανικό ειδησεογραφικό κανάλι του GB.
Οι ερευνητές προειδοποίησαν ότι το υπουργείο μπορεί να εκτεθεί σε μηνύσεις για την προώθηση του εμβολιασμού με το σκεπτικό ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και ότι οι παρενέργειες, ακόμη κι αν υπάρχουν, είναι σύντομες και παροδικές. Η βιντεοσκόπηση, που εξασφάλισε το κανάλι, αποκαλύπτει εξαιρετικά σοβαρά και ανησυχητικά ευρήματα που παρουσιάστηκαν στις αρχές Ιουνίου στην ακρόαση, ενώπιον του προσωπικού του Υπουργείου Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της καθ. Αμέλια Ανίς, προϊσταμένης του επιδημιολογικού τμήματος, η οποία εξαιτίας της θέσης της είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση των παρενεργειών. Η μελέτη που ανέθεσε το Υπουργείο Υγείας βασίστηκε σε ένα νέο σύστημα παρακολούθησης των παρενεργειών, το οποίο ξεκίνησε το Υπουργείο Υγείας στα τέλη του 2021.
Το Ισραήλ, όπως γνωρίζουμε, έχει οριστεί ως το “εργαστηριακό κράτος των εμβολίων” από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Albert Borla. Η συμφωνία μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και του Υπουργείου Υγείας και της Pfizer αναφέρει ρητά ότι ο σκοπός του “έργου” είναι: μεταξύ άλλων, για να εξεταστεί η ποσότητα του εμβολιασμού που απαιτείται για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης.
Το Ισραήλ ανέλαβε να διαβιβάσει στην Pfizer δεδομένα για νοσηλεία και θανάτους μετά το εμβόλιο. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κρίσιμου έτους που εμβολιάστηκε η μερίδα του λέοντος του Κράτους του Ισραήλ, οι περισσότερες σε δύο ή και τρεις δόσεις το σύστημα για τις παρενέργειες ήταν εντελώς δυσλειτουργικό και, όπως παραδέχεται τώρα το Υπουργείο Υγείας, δεν έχει επιτρέψει μέχρι τώρα αξιόπιστη ανάλυση των αναφορών από το κοινό.
Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε καθόλου σύστημα αναφοράς έστω και εξ αποστάσεως παρόμοιο με αυτό που υπήρχε σε άλλες δυτικές χώρες, όπως το αμερικανικό σύστημα VAERS ή το σύστημα κίτρινης κάρτας στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αναφέρθηκε, μόλις στα τέλη Δεκεμβρίου το Υπουργείο Υγείας κυκλοφόρησε τελικά ένα σωστό σύστημα, βασισμένο σε ένα μη ανώνυμο έντυπο ψηφιακής αναφοράς που το Υπουργείο ζήτησε από όλους τους HMO να διανείμουν σε όλους τους ασθενείς αφού είχαν εμβολιαστεί, ώστε όσοι υπέστησαν παρενέργειες θα μπορούσαν να τις αναφέρουν. Παράλληλα, το υπουργείο ζήτησε από τον καθηγητή Mati Berkowitz και τα μέλη του προσωπικού του να αναλύσουν τις εκθέσεις. Η ανάλυση έγινε σε αναφορές που ελήφθησαν από τα ταμεία ασφάλισης υγείας στο Ισραήλ από τις αρχές Δεκεμβρίου 2021 έως τα τέλη Μαΐου 2022.
Όπως δείχνει η καταγραφή, τα ευρήματα της μελέτης είναι πολύ σοβαρά και ανησυχητικά, συμπεριλαμβανομένων των παρενεργειών που δεν αναφέρονται στο φυλλάδιο της Pfizer. Ευρήματα που υποδεικνύουν ότι οι σοβαρές συστηματικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών του εμμηνορροϊκού κύκλου, των νευρολογικών επιδράσεων, των επιδράσεων στο πεπτικό σύστημα και στο νεφρό και το ουροποιητικό σύστημα, δεν είναι σπάνιες και παροδικές όπως ισχυρίζονται η Pfizer και οι υγειονομικές αρχές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι σοβαρές και μακροχρόνιες.
Και ότι σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και αν τα συμπτώματα περάσουν, επανεμφανίζονται αργότερα όταν το άτομο λάβει άλλη δόση. Η ερευνητική ομάδα ήταν πολύ ανήσυχη και κατέστησε σαφές στο προσωπικό του γραφείου ότι αυτά τα ευρήματα θεμελιώνουν, σύμφωνα με τους αποδεκτούς ορισμούς στην ιατρική βιβλιογραφία, μια αιτιώδη σχέση. Όπως αναφέρθηκε, η ομάδα μάλιστα προειδοποίησε το υπουργείο ότι πρέπει να είναι προσεκτικό όταν παρουσιάζει τα ευρήματα στη δημοσιότητα, ώστε να μην εκτεθεί σε μηνύσεις.
Το προσωπικό ζήτησε από το γραφείο να δημοσιεύσει τα ευρήματα με διαφάνεια στο κοινό και στους επαγγελματίες. Ωστόσο, για δύο μήνες το Υπουργείο Υγείας έκρυβε τα ευρήματα ακόμη και από τους δικούς του επαγγελματίες – δύο μήνες κατά τους οποίους το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ενέκρινε τον εμβολιασμό βρεφών από την ηλικία των έξι μηνών και τη χορήγηση αναμνηστικών σε παιδιά 5-11 ετών.
Στα τέλη Ιουλίου το Υπουργείο δημοσίευσε επίσημη έκθεση που προφανώς συνοψίζει τα ευρήματα της μελέτης. Ωστόσο, το χάσμα μεταξύ της επίσημης έκθεσης και αυτού που λένε οι ερευνητές στην εσωτερική συζήτηση, και το πνεύμα αυτού που προκύπτει από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, στην πραγματικότητα, η επίσημη έκθεση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ειπώθηκαν στη συζήτηση.
Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες: όχι σπάνιες, όχι παροδικές
Σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Υπουργείου Υγείας και άλλων υγειονομικών αρχών, σύμφωνα με τους οποίους οι σοβαρές παρενέργειες, ακόμη και αν υπάρχουν, είναι βραχυπρόθεσμες και παροδικές, ο καθηγητής Berkowitz και οι συνεργάτες του επαναλαμβάνουν επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα ευρήματα που δείχνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις, οι σοβαρές επιπτώσεις είναι μακροπρόθεσμες.
Ένα από τα κύρια παραδείγματα είναι οι διαταραχές στον εμμηνορροϊκό κύκλο – μια παρενέργεια που έχουν αναφέρει αμέτρητες γυναίκες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Στη διαφάνεια που παρουσίασε η ομάδα των ερευνητών στην καταγεγραμμένη συζήτηση με ζουμ, οι ερευνητές έγραψαν: «Μελέτες που διεξήχθησαν στο παραπάνω θέμα κατέδειξαν βραχυπρόθεσμες ανωμαλίες (έως και λίγες ημέρες) στον εμμηνορροϊκό κύκλο. Από την άλλη, πάνω από το 90% των αναφορών που περιγράφουν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά της διάρκειας του φαινομένου υποδεικνύουν μακροπρόθεσμες αλλαγές. Πάνω από το 60% υποδεικνύουν διάρκεια άνω των 3 μηνών.”
Ο καθηγητής Sechut Levy, ειδικός στους κινδύνους για την υγεία από το MIT και μέλος του Ισραηλινού Συμβουλίου Έκτακτης Ανάγκης για την Κρίση του Κορωνοϊού, δήλωσε σε συνέντευξή του στο GB News ότι η απάντηση των αρχών στις αναφορές των γυναικών αντικατοπτρίζει μια ανησυχητική διαδικασία, στην οποία πρώτον, οι αρχές αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του φαινομένου και του εμβολίου, παρά τις αμέτρητες αναφορές που συσσωρεύτηκαν. Αργότερα, όταν οι αναφορές δεν σταμάτησαν και μάλιστα συνεχίστηκαν ακόμη πιο έντονα, οι αρχές και οι ειδικοί για λογαριασμό τους άλλαξαν την αφήγηση και άρχισαν να τις παραδέχονται, αλλά με ένα είδος «μισογύνης εξομολόγησης», όταν ακόμα συνεχίζουν να ισχυρίζονται, ακόμη και σήμερα, ότι πρόκειται για ένα ήπιο και παροδικό φαινόμενο, που δεν έχει μελλοντικές συνέπειες στη γονιμότητα. Κι όμως έχει.
Τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι επίσης διάφορα νευρολογικά φαινόμενα δεν είναι βραχυπρόθεσμα και παροδικά αλλά μακροπρόθεσμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι περισσότερες αναφορές που αναφέρονταν στη διάρκεια του φαινομένου αναφέρουν ότι κράτησε πάνω από τρεις μήνες και ένα τρίτο ανέφερε ότι κράτησε πάνω από ένα χρόνο. Ομοίως, άλλες συστηματικές παρενέργειες, όπως οι μυοσκελετικές επιδράσεις, οι επιδράσεις στο πεπτικό σύστημα και στο νεφρό και το ουροποιητικό σύστημα, δεν είναι σύντομες και παροδικές.
Τα ευρήματα θεμελιώνουν μια αιτιώδη σχέση
Το δεύτερο εύρημα, που ανησυχεί τόσο τους ερευνητές όσο και οι αναφορές για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται RECHALLENGE – επανεμφάνιση μιας παρενέργειας μετά από επαναλαμβανόμενες δόσεις του εμβολίου. Για παράδειγμα, οι ερευνητές εξηγούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι όχι μόνο οι διαταραχές στον εμμηνορροϊκό κύκλο συνεχίζονται σε πολλές περιπτώσεις για αρκετούς μήνες, αλλά ότι σε περίπου 10% των περιπτώσεων, το πρόβλημα επανήλθε αφού οι γυναίκες έλαβαν πρόσθετες δόσεις.
Αυτά τα δύο ευρήματα – η μεγάλη χρονική διάρκεια που τα φαινόμενα συνεχίζονται και το φαινόμενο της επανάκλησης – είναι πολύ ανησυχητικά για τους ερευνητές και τα επαναλαμβάνουν και τα αναφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, τονίζοντας ότι πρόκειται για νέα και σημαντική πληροφορία, η οποία δεν ήταν γνωστή στη μέχρι τώρα ερευνητική βιβλιογραφία. Επιπλέον, οι ερευνητές τονίζουν στον Δρ. Ένις ότι αυτά τα ευρήματα στην πραγματικότητα εδραιώνουν μια αιτιώδη σχέση μεταξύ του εμβολίου και της παρενέργειας.
Ο καθηγητής Berkowitz τονίζει επίσης ότι το φαινόμενο Rich Challenge ορίζεται στην ιατρική βιβλιογραφία από επαγγελματίες ως θεμελίωση αιτιώδους σχέσης μεταξύ του εμβολίου και των παρενεργειών:
“Αλλά, πρέπει να πω κάτι για το, κοίτα. Πρώτα από όλα, πάλι, ένα από τα πράγματα που είναι ισχυρό εδώ είναι το Rich Challenge. Ξέρουμε για τα ναρκωτικά. Υπάρχει η ταξινόμηση του Naranjo. Ο Naranjo, όταν υπάρχει φαινόμενο που επαναλαμβάνεται με το Rich Challenge, το πηδάει και το μετατρέπει από Πιθανό σε Οριστικό! Και σημαντικό.”
Ένας από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας που είναι παρών στη συνάντηση επισημαίνει επίσης ότι η ίδια η Pfizer υποστήριξε, στη συζήτηση για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, ότι η εταιρεία δεν γνώριζε κάτι τέτοιο:
«Επίσης, πιστεύω πραγματικά ότι η εταιρεία πρέπει να ενημερωθεί, γιατί την τελευταία φορά που ήμασταν τουλάχιστον παρόντες στη συζήτηση, και έγινε συζήτηση για μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, είπαν ότι δεν γνωρίζουν γι ‘αυτό. Άρα υπάρχει γνώση για και υπάρχουν πληροφορίες»
Νέα φαινόμενα που δεν εμφανίζονται στο φυλλάδιο της Pfizer
Ακούστηκε ρητά πολλές φορές κατά την καταγραφή της συζήτησης που παρουσίασε το ότι η ανάλυση των εκθέσεων που συνέταξαν εντόπισε και χαρακτήρισε νευρολογικά φαινόμενα που δεν ήταν γνωστά και δεν αναφέρονται στο φυλλάδιο του γιατρού του σκευάσματος Comiranti, όπως υπαισθησία, παραισθησία, εμβοές, ζάλη και άλλα. Επίσης, σύμφωνα με τους ίδιους, άλλο ένα νέο φαινόμενο που έχει εντοπιστεί, το οποίο δεν αναφέρεται στο φυλλάδιο της Pfizer, είναι η οσφυαλγία – φαινόμενο στο μυοσκελετικό σύστημα
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι ερευνητές εξηγούν μια σημαντική λεπτομέρεια, η οποία είναι κρίσιμη για την κατανόηση του εύρους των αναφορών σχετικά με τις παρενέργειες που εντοπίστηκαν στη μελέτη: αποδεικνύεται ότι παρόλο που ζητήθηκαν όλα τα κονδύλια από το Υπουργείο Υγείας για να διαβιβάσει τις εκθέσεις σχετικά με οι παρενέργειες στο υπουργείο, στην πράξη, το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων προήλθε από το Ενιαίο Ταμείο Υγείας, ενώ τα άλλα ταμεία, και ειδικά η Μακάμπι και η Τζενεράλ – τα δύο μεγαλύτερα ταμεία, δεν μετέφεραν δεδομένα.
«Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ταμεία που κρατούν τις πληροφορίες κοντά στο στήθος τους», είπε ο καθηγητής Berkowitz. Η σημασία αυτών των πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μόνο το 17% των παιδιών και το 13% των ενηλίκων άνω των 18 ετών στο Ισραήλ είναι ασφαλισμένοι από το Ηνωμένο Ταμείο Ασφάλισης Υγείας. Με άλλα λόγια, το εύρος των εκθέσεων που εντόπισε η ερευνητική ομάδα αντιπροσωπεύει στην καλύτερη περίπτωση περίπου το 15% του πληθυσμού της χώρας.
Το γεγονός ότι τα συστήματα εκούσιας αναφοράς παρενεργειών πάσχουν από δομημένη υποαναφορά είναι γνωστό και πολύ γνωστό στην ερευνητική βιβλιογραφία. Για παράδειγμα, όσον αφορά το αμερικανικό σύστημα VAERS, οι εκτιμήσεις είναι ότι οι αναφορές αντιπροσωπεύουν μεταξύ 1% και 10% των παρενεργειών στην πραγματικότητα.
Στην περίπτωση αυτή, πέρα από τα προφανή προβλήματα, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οδηγούν στο γεγονός ότι το εύρος των αναφορών στην ανάλυση που παρουσιάζεται στο Υπουργείο Υγείας συνιστά σημαντική υποαναφορά. Μεταξύ άλλων, επειδή οι ερευνητές θεώρησαν ότι ισχύουν για χειρουργική επέμβαση μόνο οι παρενέργειες που εμφανίζονταν έως και 30 ημέρες μετά τον εμβολιασμό – και μόνο εκείνες που δεν οδήγησαν σε νοσηλεία (εξετάστηκαν από ξεχωριστές επιτροπές εμπειρογνωμόνων). Δηλαδή, πολλές αναφορές φιλτραρίστηκαν εκ των προτέρων.
Επιπλέον, ακόμη και όταν το υπουργείο είχε ήδη δημοσιεύσει μια επίσημη έκθεση για τη μελέτη, όχι μόνο λογοκρίθηκε τα σοβαρά ευρήματα – αλλά ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν βρέθηκαν νέα φαινόμενα στη μελέτη που δεν ήταν ήδη γνωστά – κανένα νέο σήμα. νέα νευρολογικά συμπτώματα που εντοπίστηκαν και που οι ερευνητές είπαν ότι δεν αναφέρθηκαν αναφέρονται στο φυλλάδιο της Komiranti, τι γίνεται με τις πολλές αναφορές μακροχρόνιων παρενεργειών, το φαινόμενο Richlange, για το οποίο οι ερευνητές ανησυχούσαν και τόνισαν ότι αποτελούν σαφή ένδειξη αιτιώδoυς σχέση με το εμβόλιο. Κανένα από αυτά τα ευρήματα, τα οποία οι ερευνητές επανέλαβαν και παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δεν είναι γνωστό στο κοινό.
Και αν αυτό δεν αρκεί, το Υπουργείο Υγείας προσπαθεί να «μετριάσει» την έκταση των παρενεργειών παρουσιάζοντάς τες παραπλανητικά, ώστε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο αριθμός των αναφορών που βρέθηκαν είναι μηδενικός. Για να το κάνει αυτό, παίρνει δύο παραπλανητικούς τρόπους. Πρώτον, ο αριθμός των αναφορών που ελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από τους ερευνητές ως αξιόπιστες – 6.259 αναφορές, διαιρεμένες με τον συνολικό αριθμό των δόσεων εμβολίων που χορηγήθηκαν στο Ισραήλ για ενάμιση χρόνο, από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού τον Δεκέμβριο του 2020. Αυτό, ενώ αγνοώντας το γεγονός ότι το νέο σύστημα και η ανάλυση ξεκίνησε μόλις τον Δεκέμβριο του 2021, ένα έτος
«Στο Ισραήλ χορηγήθηκαν συνολικά 18.134.973 δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Συνολικά ελήφθησαν 8.054 αναφορές στο διαδικτυακό σύστημα, εκ των οποίων οι 6.259 ήταν έγκυρες αναφορές – δηλαδή ταυτοποιημένες, όχι διπλές που περιείχαν πληροφορίες για το φαινόμενο”, αναφέρει η έκθεση. Αυτό ακούγεται καθησυχαστικό. Προφανώς, συνολικά 6.259 αναφορές παρενέργειες σε όλη τη χώρα.
Για να τονίσει πόσο καθησυχαστικά είναι αυτά τα νέα και πόσο μηδενικά είναι τα δημοσιεύματα, η αναφορά αναφέρει ακόμη και τα ποσοστά των διαφόρων φαινομένων από τις δόσεις που δίνονται που δεν σταματούν να ασχολούνται με αυτά στα κοινωνικά δίκτυα – «αποτελούν το 0,009 % από τις 16.088.714 μερίδες που δόθηκαν»
Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο το Υπουργείο Υγείας παραπλανά στην έκθεσή του είναι με την απόκρυψη του γεγονότος ότι τα ευρήματα βασίζονται σε αναφορές παρενεργειών από το Ηνωμένο Ταμείο Υγείας και, όπως αναφέρθηκε, αντιπροσωπεύουν, στην καλύτερη περίπτωση, το 15% του πληθυσμού στο Ισραήλ. Στο Ισραήλ είναι εξαιρετικά ελάχιστη με συνολικά 6.259 αναφορές παρενεργειών σε ολόκληρη τη χώρα, πάνω από ενάμιση χρόνο!
Πέρα από τα ανησυχητικά που βρέθηκαν στην καταγραφή, από την ίδια την περιγραφή της μελέτης από τους ερευνητές και την επίσημη έκθεση του ίδιου του Υπουργείου Υγείας, προκύπτει ένα εκπληκτικό γεγονός: αποδεικνύεται ότι όλο το έτος 2021, στο οποίο το μεγαλύτερο μέρος του εμβολίου δόθηκαν δόσεις στο ισραηλινό κοινό -εκατομμύρια δόσεις- στην πραγματικότητα το Υπουργείο Υγείας δεν έδωσε καμία σημασία στις αναφορές του κοινού.
Ο απίστευτος ισχυρισμός του υπουργείου Υγείας είναι: «Καθώς προχωρούσε η επιχείρηση εμβολιασμού, ελήφθησαν δεδομένα από την ανώνυμη ηλεκτρονική φόρμα, χωρίς όμως δυνατότητα επεξεργασίας και επαγγελματικής επικύρωσης των δεδομένων».
Είναι δυνατόν το Υπουργείο Υγείας, που περηφανευόταν για τις τεχνολογίες της πληροφορίας του, να μην γνώριζε ότι το έντυπο αναφοράς που δημιούργησε ήταν προβληματικό και ότι δεν μπορούσαν να γίνουν έγκυρες αναλύσεις και επεξεργασίες σε αυτό; Γιατί τότε το Υπουργείο Υγείας συνέχισε να χρησιμοποιεί αυτή την άκυρη μέθοδο για έναν ολόκληρο χρόνο, κατά τον οποίο εμβολιάστηκαν σχεδόν όλοι οι πολίτες της χώρας, και μόλις τον Δεκέμβριο του 2021, ένα χρόνο καθυστέρηση, ανακλήθηκε για να «μάθουμε από την εμπειρία που αποκτήθηκε» και να φτιάξουμε ένα νέο σύστημα.
Η αποκάλυψη της συζήτησης έχει εκτεταμένες και πολύ ανησυχητικές συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Ισραήλ είναι ομολογουμένως μια μικρή χώρα, αλλά ορίστηκε ως η “χώρα-εργαστηρίου του κόσμου” από τον ίδιο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Albert Burla, και οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο, με επικεφαλής τον FDA, βασίστηκαν στα δεδομένα που παρείχε το Υπουργείο Υγείας ώστε να καθορίζουν την πολιτική για τα εμβόλια.
Εάν τα δεδομένα από το Ισραήλ είναι φαντασία και το Υπουργείο Υγείας λειτουργεί με μηδενική δημόσια διαφάνεια και ενώ κρύβει και παραπλανά το κοινό και τους ερευνητές και τους ειδικούς – σε τι βασίστηκε όλος ο κόσμος; Τι λέει αυτό για τον τρόπο που καθορίστηκε η πολιτική σε σχέση με τις δοκιμές ασφάλειας των εμβολίων; Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι, το γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας αποκρύπτει πληροφορίες για τις παρενέργειες που το ίδιο διέταξε να συλλεχθούν, σχετίζεται με το ότι η συμφωνία με την Pfizer δεν αναφέρεται στις παρενέργειες;
To fullpress365.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!